Vélemény

Összesen: 4.8

Értékelés
% 10
80 % 8
20 % 2
0 % 0
0 % 0
0 % 0

Árva Ádám

2022. június 11-én tartottuk az esküvőnket a Veranda Étterem és Kávézóban. Csodálatos környezetben, kiváló, ízletes ételekkel és kifogástalan, figyelmes kiszolgálással tették feledhetetlenné a nagy napunkat. A násznép jelentős része messziről érkezett, így az étterem mellett a hotelszobákat is sokan igénybe vették, ahol a visszajelzések alapján szintén melegszívű fogadtatásban és komfortérzésben volt része a vendégeinknek. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, amit ezúton is hálásan köszönünk.

Vendég

Remek,hangulatos hely.Ízletes ételek.Figyelmes kiszolgálás.

Vendég

Együttműködő, segítőkész, kedves csapat. Finom ételek, kellemes környezet.

Vendég

Mi a lagzink helyszínéül választottuk az éttermet és rögtön beleszerettünk a kert hangulatába,ezért a ceremóniát is ott tartottuk. A szervezéssel,a lebonyolítással és az ételekkel is maximálisan elégedettek voltunk. Az étterem vezetője nagyon segítőkész és rugalmas volt,minden a mi elképzelésünkre lett alakítva. Saját tapasztalatunk és a vendégek visszajelzései alapján is bátran ajánljuk akár egy könnyed vacsorára,akár egy esküvőre.

Vendég

Közepes testű kutyával és nagy családdal, sok gyerekkel tértünk be a Verandába. Nem tudtunk olyat kérni, amit ne teljesítettek volna azonnal, kedves, törődő személyzet szolgált ki minket. Az ételek egytől egyig kifogástalanok voltak. A kutyánknak kérés nélkül hozták az itató tálat. Csodálatos a környezet is, úgyhogy ha lehetne, 6 csillagot kapna a hely tőlünk.

Vendég

Fantasztikusan jó hely Tatán! Isteni a rizottó, a limonádé és a mártogatósok is! Ha nyugis helyre vágysz Tatán, ahol nem nézik ki a szádból az ételt a járókelők, csakis ide gyere!

Vendég

Finom ételek és italok. Hangulatos hely. Az árakban benne van a borravaló.

Vendég

Finom ételek és italok. Hangulatos hely. Az árakban benne van a borravaló.

Vendég

Mi visszajáró vendégek vagyunk, és kivétel nélkül nagyon jól éreztük magunkat. Csodálatos hely, kedves emberek és finom ételek. Idén még az esküvőnket is itt tartottuk, amely szuperül sikerült, és a vendégeink mai napig örömmel emlékeznek vissza. Köszönjük szépen! :)

Vendég

Nagyon finom hûslevest kaptunk ês pörköltet nokedlivel, savanyú uborkàval. Kedvesek a dolgozók és segítőkèszek. Csak ajànlani tudom minden korosztàly szàmàra.